Klantcontactcenter voor evenementen

U zoekt tijdelijk voor een evenement of campagne een klantcontactcenter. In Nederland is het lasting om snel op te schalen. Bright klantcontactcenter biedt volop HR voordelen met een Engelstalig klantcontactcenter. Dankzij de lagere lonen in het buitenland kunnen wij tegen aantrekkelijke prijzen in korte tijd een belteam voor u realiseren.

Wij zorgen ervoor dat uw buitenlandse klanten in perfect Engels te woord worden gestaan. Een vraagbaak over uw evenement, uw beurs over reserveringen, vervoer en prijzen. We trainen onze klantenservice medewerkers specifiek op het event en creëren de juiste ambiance voor enthousiaste goed-geïnformeerde gasten.

U kunt ons flexibel inhuren als telefoondienst met gespreksnotities. U kunt onze medewerkers ook instrueren met nadere informatie over uw evenement, uw campagne of beurs. Wij ontlasten u zodat u zelf kan focussen op het runnen van uw event.

Praktijkvoorbeelden klantcontactcenter voor evenementen:
  • » informatieverstrekking omtrent het evenement
  • » reserveringen & boekingen
  • » vervoer & hotels
  • » productinformatie

Case study

Bright heeft een voor motivatiespreker.com een belcampagne uitgevoerd voor nieuwe klanten. Wilt u ook een evenement organiseren met een volle zaal. Neem dan contact op met Bright Campaigns.