Nederlandstalig klantcontactcenter

Bright klantcontactcenter werkt met haar Nederlandse team voornamelijk voor bedrijven die tijdelijk of permanent een oplossing zoeken voor een betere bereikbaarheid. Seizoensgebonden werk om hotels of evenementenbureaus te ondersteunen. Of lange termijn samenwerking met ons callcenter om beter bereikbaar te zijn voor uw inkomende telefoongesprekken.

Bedrijven ontlasten wij met onze telefoondienst zodat ze zelf kunnen concentreren op hun kernactiviteit. We rapporteren netjes de contactgegevens en het gespreksonderwerp. Zodat u de klant kunt terugbellen later als het u beter uitkomt. Bij een intensievere samenwerkingsvorm kunt u onze medewerkers trainen of informeren hoe ze ook nadere informatie kunnen verstrekken of reserveringen kunnen inplannen.

Verwacht u een hausse aan inkomende calls vanwege een evenement, en storing of seizoensgebonden werk? Huur dan ons klantcontactcenter. U kunt flexibel uw capaciteit vergroten. En flexibel ook weer verlagen als het rustiger wordt. Naast Nederlandstalig kunt u ons ook inzetten voor andere talen zoals Engels, Farsi en Oekraïens.

Klantcontactcenter in Nederlandse taal - praktijkvoorbeelden